fin fina johanna

sitter på mitt rum med fina johanna, och min fina mac dator som jag fått från skolan. (wihoooo)
Vi har kollat på idol, och sedan gick vi en kvällspromenad i ungefär en timme. Så mysigt. Nu sitter vi här och ska snart ut och lägga oss på en filt på taket. Det är ju stjärnklart inattt. Fint.
puss på er.

världens finaste.


tills vi dör.


Jag hade världens mysigaste lördagskväll med majsa. Vi var ensamma hemma och lagade mat. Kyckling, ris och våra två såser som vi alltid gör. Vi tittade på tv inne på mitt rum, ( JA; JAG HAR FÅTT EN TV :D ), pratade, flummade, SKREV LISTAN (<3<3<3<3) och så satt vi på en filt ute på mitt tak på natten och drack cola och kramades. Det var otroligt mysigt. Majsa stannade till ett ungefär, sedan satte jag mig och äntligen kom igång med min konfirmations text. Vid två kom mammi och pappa hem. Då gick jag och la mig. Tack för denna otroligt mysiga kväll Maja, och tack för jag fick dela den med dig.
jag älskar dig. Bästa vän.

Igår kväll gick jag, sis och mammi på bio och såg jag saknar dig, och tårarna strömmade på oss alla tre. Lite fint. Älskar er.

love to see your face.


jag och mammi idag.

snart kommer majsa hit och vi ska ha en mysig hemma-kväll bara vi två. Känns som det var längesedan, trots att det bara var för några dagar sedan. Ser fram emot det. Älskade du.

dejt time


hej. Idag ska jag på dejt med min fina pojkvän. Tyckte det var lite sött att han sa till mig att han ville gå på dejt och bjuda mig på italiensk mat. SÅ fin pojke. Detta har jag på mig.
tröjan är från london. hoho.
byxorna från vila
skorna från någon sko affär
koftan från london.

ha en fin fredag. Det tänker jag ha :)

som att vara nära, men ändå inte.


Jag har en vän. En så otroligt fin vän med ett så, så stort hjärta. Som vill alla gott, vill ge det dära hon själv saknar till alla sina nära.
Lyckan.
Jag har aldrig tidigare mött en människa som du, någon som är så stark, så ödmjuk och fin. Någon jag kunnat öppna upp mig totalt för, redan från första gången vi träffades.
Jag kämpar för dig varenda dag, tror på dig och tänker på dig.
Att vara stolt över någon är en extrem glädje, men jag är mer än så för dig. Jag är så imponerad över att du står här på jorden trots allt du kämpat dig igenom.
Det är starkt, och fint.
Jag älskar dig, och jag hoppas på att få träffa dig snart igen. Få kramas, mysa och prata om allt mellan himmel och jord.
Du är älskad & viktig. Och värdefull.
Min fina sara. Min fina vän. <3

sigge


hej. Idag pluggade jag och sigrid efter skolan. Åt kladdkaka och drack te. Börjar bli vår tradition. Efter några timmar kände vi för att ta det lugnt, så då satte vi på konfirmations videon och mindes med tårar i ögonen vår fina konfirmation. När vi tittat på den blev det nån timmes djupt prat om döden, livet m.m.
tack för dagen sigge. Du är BÄST. KOm ihåg det. Puss på dej <3

fin, fina söndag.








i söndes var jag med mina fina vänner. Vi hade mys kväll med mat, popcorn, chips, kaka och cola. Med mycket skratt, prat kramar och skoj. Det var underbart. Tack ännu en gång, för ni finns i mitt liv.
jag tycker om er <3

namnsdagsfest.






så jävla mysig fredag! :D
hade mjukis mys kväll med de fina flickorna. Jag o Ida hade anornat en namnsdagsfest där man skulle komma i mjukiskläder för att vi senare skulle ha fem kamp. Det var roliga tävlingar, vi åt mat och efterätt, hade långa prat in på natten och sedan körde vi "jag har aldrig"
tack för kvällen tjejer. Den var underbar!

konfa återträff.














vad ska man säga? Den var den finaste konfaåterträff man någonsin hade kunnat ha. Tror jag. Vi hade tipsrunda, tävlingar, sångstund, prat, fika och andakt. En så otroligt känslosam kväll, med massor av kramar och fina människor. Det kan inte bli bättre. Någon gång ska jag publicera min text om konfan, men den är inte klar än.
Jag älskar det. Älskar konfan. Älskar allt där. Ni är fina. Tack till alla som gjorde min dag <3


Grattis på namnsdagen IDA&IDA.


idag säger jag grattis till mig själv och grattis till alla andra idor. För idag är det Ida dagen, dvs att jag har namnsdag. Efter skolan var jag självklart med IDA. Och johanna. När johanna gick begav jag o ida oss till coop för att handla inför fredag.
Det var kul och roligt och allt det dära. Nu är jag hemma. Ska göra klart matten, spanskan och plugga lite lite till inför provet som vi har imorgon. Sen är det slut med läxor för denna veckan. WALLAH.
Imorgon är det konfa återträff. <3<3<<3<33<3<33<3 LÄNGTAR SOM FAN.

fest hos sigrig. eller inte.






stack hem till fina sigrid efter skolan idag och möttes av en hund som nästan anföll mig. Sigrids vovve. Blev lite smått skraj, men det gick okej. Hanna var med i början sen åkte hon på träning. Efter några timmar blev jag och sigrid så trötta att så att vi drack upppigande te. Det hjälpte ska jag säga! Det slutade med att vi båda satt och gapskrattade, flummade och gjorde knäppa grimaser. Så kul var det att sigrid fick en "kallsup" och spottade ut allt te hon hade i munnen på golvet. Jag tror hon skrattade LITE för mycket :)
tack för dagen sigge! YOU ARE AWESOME!

kladdkaka&gym


idag efter skolan kom ida på besök och åt kladdkaka med mig. Det blev massa prat, planeringar inför fredag och skratt. Trots att vi inte hade så mycket tid så var det ändå supermysigt.<3
vid fyra tiden tog jag bussen till victoria stadion och mötte upp erik. Vi gymmade. Jag tror aldrig jag svettats såhär mycket i hela mitt liv, men det var det värt!!! Längtar tills nästa gång faktiskt. Det var grymt!
träffade på charlie i stan också och vi försökte ha fina konversationer genom bussfönstret och den verkliga världen... det gick ju helt okej faktiskt. :) Du är fin!

.

Att veta vem som är äkta, vem som är värd att kämpa för, lita på och vem som är värd att älska, är en lång väg på stigen att finna. Vissa finner det snabbt, andra lite långsammare, men till slut finner vi alla det. Det är något som känns nere ifrån hjärtat då det känns rätt, det vet man det bara. För mig tog det inte lång tid. Inte alls faktiskt. Jag fick ett så fint intryck av dig, det bästa intrycket av alla jag lärde känna faktiskt. Och jag förstod redan då med din öppenhet och charm att du var värd att älskas och bry sig om. Redan från början.

Jag har alltid kunnat känna med människor ifall de består av äkta känslor eller inte. Dom med känslor dras jag till, väldigt snabbt. Och jag drogs till dig, till din insida. Jag blev nyfiken. Du var inte som de andra, du var annorlunda. Och fin. Jag minns fortfarande dagen då jag utbytte mitt första ord med dig, när vi pratade på riktigt. O jag kan fortfarande känna den där känslan jag fick när jag förstod allting. När alla bitar föll på plats. Plötsligt blev det så tydligt för mig. Det tog bara ett tag för mig att inse att det verkligen var sant.

Jag kände dig inte så bra innan. Vi hade såklart pratat, men inte mer än så. Trots det hade jag fortfarande den där fina känslan inom mig. Det var mycket känslor som rördes upp inom mig. Mycket på en gång och jag fick väldigt svårt för att dölja det, men jag gjorde mitt bästa för att ingen skulle märka. Jag tittade folk i ögonen, log och skrattade även fast jag ville gråta och skrika.  Jag låtsades helt enkelt. Men när jag mötte din blick var det som att någonting krossades inom mig. Det var precis som att du såg. Såg igenom mig. Att du förstod att någonting var fel. Jag bröt ihop när jag märke att jag inte kunde dölja det längre, inte för dig. Du såg. Trots denna obehagliga känsla fick jag ändå ett lugn. Att någon var med mig.


fredag/lördag/söndag.


min fredag spenderades med dessa tokstollarna. Joar, benjamin och kalle. Vi gick runt och var allmänt konstiga. Snackade och skrattade. Så sjukt ballt. Var med dom i några timmar, sen gick vi till ladan och jag mötte elin.


elin sov hos mig den kvällen, så när vi kom hem pratade vi en massa, kollade på hipp hipp hora, pratade ännu mer sen läste vi tidningar och nästa morgon åt vi god frukost. (för en gång skulL! :D )


Igår sov jag hos erik. Vi åkte runt på hans moppe och tillslut hamande vi på mc och satt där i flera timmar och pratade. Så himla mysigt!!! Sen åt vi kvällsmat, efterätt. Efter det blev det snacks stund och film! Vi kollade trust. Så himla bra och sorglig, fast jättedåligt slut. Men den är värd att se!

Idag har mammi förhört mig på sexualkunskap som vi ska ha prov på i nästa vecka, och det gick väl okej. Nu ska jag baka kladdkaka sen blir det kvällsmat och idol!
Bättre kan det inte bli.
puss

SÅ JÄVLA SKÖN LÅT!

jag och erik drogar denna fantastiska låt.
UNDERBAR! Visst erik? :)

hemma hos erik

Hejhejhej. Nu är jag hemma hos erik och har varit med honom hela dagen. Vi har åkt moppe, suttit på fälads mc och ätit hamburgare och glass & snackat i några timmar. Nu har vi precis ätit kvällsmat och efterätt (som var jättegod). Jag sitter och väntar på att erik ska komma upp med popcorn , för nu är det filmdags!
Hörs imorgon, ska uppdatera om gårdagen då också.
har tyvärr ingen bra bild på denna datorn, så ni får vänta tills imorgon.
puss o hej.

erik ville inte vara med på bild.


hej!!! dagen igår var enormt kul! Efter skolan träffade jag erik i stan och fikade på espressohouse i nån timme. Det var kul och mysigt. Sen begav vi oss hem till mig och pratade, pluggade, lyssnade på musik, myste. Och åt kvällsmat. Erik hade tagit med en kanellängd ( heter det så, erik? ) så till efterätt , eller kvällsfika blev det den goda kakan och te. Då blev jag på bushumör, och vi sprang runt i hela huset och lekte pjet. Mamma och pappa ba: ?. hahaa. Sen sprang vi ut i kvällsmörkret på gröningen och jag blev jagad ännu mer :D Det var så himla roligt!
du är fin. PUSS <3

NU ska jag sjuuuuuuuuunga. sEn plugga NO!
Hörs senare. Tror jag!

min majsa. du är underbar.


dagen har varit kass. Jobbig, dålig och tråkig. Men samtidig väldigt chockerande (maja, du vet... TEEET)
jag vill bara sova nu. Och tänka att imorgon kommer bli en bättre dag. Det känns som jag pluggat hela dagen fast jag inte alls har det. Jag har försökt plugga, men idag är en sån dag där ingenting går in i huvudet trots alla timmar jag lagt ner har jag knappt gjort klart 3 läxor. Min älskade mammi följde med mig till nova där jag hittade massa saker. Det var fint. Hon gjorde mig på bättre humör. Jag ska visa er imorgon vad jag köpte!
imorgon får jag äntligen pussa på min efterlängtade erik.

på jakt efter min mobil!


idag efter skolan hängde jag med denna flickan. Vi var på jakt efter den mobilen jag vill ha, men det visade sig när jag kom hem att den inte ens kommit ut i affären eller ute på internet. Man kan köpa den i affär den 23, så jag får hålla ut tills det! Vi fikade även, och pratade en massa. Alltid lika fint att få träffa dig vännen. Jag älskar dig!


när jag kom hem joggade jag drygt 4 km med sigrid! Riktigt duktigt faktiskt. Därför var jag snäll mot mig själv och åt en kanelbulle som visade sig inte vara lika god som jag förväntat. Men det var gott ändå, och supermys att titta på idol med hela big mama familjen. MYZ

min söndag


söndagen tillbringade jag med erik. Först på en fritidsgård i några timmar, då erik höll en liten tävling med backklättring. Han var duktig ledare tyccker jag :) Sen åkte vi hem till honom, åt mat, glass, pratade och bara myste. Lika underbart som vanligt. Jag älskar dig.

tjajkväll


gruppbild


hahaha så söt


det blev visst lite dans också.


trötta?
lördagen var coool!
Johanna hade tjejkväll och sova över partaj! Det var skitroligt. Spelade spel, fotade, bakade bröd, dansade, hade dricktävling, krängde godis, chips och popcorn, och hade långa prat tills fyra på morgonen. Dagen efter stannade jag hanna och sigrid kvar och kollade film med johanna <3
det var en så M Y S I G kväll. Tack för den tjajor. Ni är BÄZT <3

min fredag.






hej! Nu ska jag prata om min helg.
I fredes begav jag mig på cykel hem till världens sötaste tjej. Vi började den fina dagen med att sätta oss ner i soffan och pratade i flera timmar. Sedan gick vi upp på hennes rum och pratade ännu mer. Efter det åt vi Malins goda tacos ute i deras trädgård. Då visade sig att Sara också älskar hannah montana, HAHA! så efter maten åt vi godis&chips och tittade på hannah montana. Sen tittade vi på skräckfilm, men blev för rädda för att titta klart, så det slutade med att vi tittade på hannah montana istället, och sen pratade vi ännu mer. När klockan var sovdags somnade vi, efter en mysig godnatt kram.
DEt var en otrolig dag. Jag älskar dig Sara. Du är så enormt fin.<3

det är okej att känna.


denna videon är värd att kolla på.

nu har jag precis kommit hem från skolan. Har ätit kladdkaka, och nu ska jag sätta på musik och skriva mitt brev(jag gjorde inte det igår).
Sen beger jag mig hem till sara, och äter kvällsmat hos henne och sen sover jag där. MYSIIIIIIIIIIIGT.
Skönt med fredag. Skönt med helg.
PYSS

Du.

Nu har jag letat i en halvtimme efter en bild som skulle passa mitt humör, men hittade INGEN av alla mina 10000000 bilder. Därför får ni ingen.
Har inte så mycket att skriva egentligen. Var och sjöng idag. sen träffade jag Maja och lite senare kom olivia o vi träffade annat folk.
Imorron ska jag sova hos Sara. Så fint.
Nu ska jag droga min dagbok, sen ska jag skriva brev.
Vill sova.
Godnatt.

mörk bild. Men ändå mysig.


träffade de finaste igår. En kväll med kladdkaka, saft, grädde, massa prat och skratt. Samtidigt som den var så känslosam och fin. Det var en jättemysig stund vi fick tillsammans. Tack för ni kom.
Ni betyder massor för mig. Jag älskar er <3

RSS 2.0