andre


nu har jag äntligen gjort klart min pärlplatta. Bilden är på Andre. Blev inte så nöjd, men så himla glad att jag är klar nu, det har tagit flera timmar att få den klar.

Var och tittade på deras kabare idag, skitballt. Andre spelade gert. hahaha.
jag älskar dig. Du är bäst<3

morsdag.


ville bara vara snäll och visa er mina hjärtchokladbollar jag har gjiort till mammi idag. Dom ska hon få när hon kommer hem. Bara för hon är världens finaste mammi.

dagen i bilder































dagen har varit med dom bästa. Och den har varit underbar. sov över med johanna igår till idag, det kommer ett inlägg och bilder om det imorron.

Men idag träffade jag maja klockan halv ett. Satte på henne en ögonbilden ( jag hade inte firat hennes födelsedag än ) och bara för att maja inte skulle känna igen sig var vi var och gick så snurrade jag henne tusen varv, sen gick jag tusen omväger så att det tog dubbbelt så lång tid att komma till vårt ställe. Väl där fick hon sina presenter, och det rann fina tårar ner från hennes kinder. Efter det satte jag på henne ögonbildlen igen. Vi åkte in till stan, satte oss i botaniska trädgården och när hon fick ta bort ögonbildeln satt det 5 andra fina vänner bredvid henne. Sedan tillbringades dagen i botan, mycket skratt, flumm och snack. JÄTTEKUL OCH MYSIGT. sen gick vi hem till joar.

När jag kom hem gjorde jag jättemycket på min pärlplatta. Mammi ville hjälpa mig lite också, så vi satt med musik i högtalarna och sjöng och sen åt vi nudlar och spelade spel. Mysigt. Nu har jag laddat ner fina låtar som jag ska lyssna på när jag ska sova. Alltså snart.

PUSS OCH GODNATT MINA FINA VÄNNER <3
(och tack för dagen Maja, Elin, Tomas, Joar, Joaquim och Benjamin)


vad jag fick i födelsedagspresent/konfapresent



ett smyckes träd, och några av smyckena fick jag. Men inte alla.

EH presentkort <3 <3

ett jättefint armband av mina kussar


2 klockor


fint halsband av harlad, emmas pojkvän


superfint. från johanna


massa coola kort


åh. Från maja. Så himla fin. jag dör.


från hm


tomas sabo från andre och antonia ( a:et står för deras namn ) fint!!!


ÄLSKADE CONVERSE AV MIN FINA SYSTER <3


mums

har säkert glömt något, men det var dessa saker jag fick som jag kommer ihåg iaf. TACK ALLA.
kommer snart ett annat inlägg.

right now



svar på en komentar: nej, jag har inte glömt angående presenter jag fick i konfa och födelsedagspresent. Ska bara vänta tills vår dator är lagad. (inom kort) sen ska jag visa er.

Idag hängde jag i stan med maja och olivia. Skrattade massa. skönt. mysigt. underbart. Sen har jag pluggat massa. Men jag tror ändå att jag kommer få ig på mina prov. Men man kan ju alltid hoppas på ett G..
fyfan vad skoltrött jag är. JAG ORKAR INTE MED JÄVLA SKOLAN LÄNGre. den tar kol på mig.

ny tröja från MONKII :)



godmorgon. Idag regnar det, inte kul. Jag vill bara ha sommar nu. Jag sitter och lyssnar på musik, mysig musik. Har precis druckit te och ätit macka, jag måste verkligen bli bättre på att äta frukost.

Igårkväll ringde jag till en fin människa, och vi pratade länge. Jag sa att jag var förvirrad, och så lyssnade hon på allt mitt babbel och tvivel. Det var fint. Du är fin.
efter det gick jag rundan med andre pandre. Så himla mysigt och kul. Tror aldrig jag har sett hans pappa skratta så mycket, fick själv kramp i magen för jag skrattade så jäävla mycket. -HAHAHA så kul.  När jag kom hem fick jag ännu ett skratt anfall med mammi , asså herregud vad hon skrattade. Så att hon grät. ahhahaa

Nu ska jag gå till skolan, fast jag inte vill. Ikväll ska jag vara servitris på niornas bal. Ska bli kul att se alla. Och jag håller på att dö av stress inför de två proven vi ska ha på fredag. Men, nu ska jag inte tänka på det.

Ha en fin dag.
puss

mitt fina espressohouse kort.


ska börja på mitt sista espressohouse kort nu. Det består 200 kronor på det, och jag hoppas det håller längre än vad jag tror att det kommer göra. Men jag kan inte låta bli att gå inom där och köpa en chai när jag ändå är i stan. Det är så gott ju!!! o kortet luktar espressohouse. mums.

ska in till stan och sjunga idag igen , inför konserten på måndag. Massa kul, sedan ska jag träffa lovisa någon gång idag. Antingen snart, eller ikväll om jag hinner då. NICE
pussaaah

just nu. typ.


nu käkar jag cocoppos till frukost. Och lyssnar på massa fin musik. mmm me like.


jag har ett nytt linne. (vila)  och ett par nya shorts (MQ) börjar älska mq faktiskt. Detta har jag påå mig idag. Och ikväll ska jag träffa fina lovisa.´Vi ska gå en lång promenad och babbbla.

OCH GRATTIS HANNALAVI MIN LILLA ÄLSKLINGSKISSKORV PÅ FÖDELSEDAGEN. HA EN BÄST DAG!!!!!! I LOVE YOU <3
puss

...there's no one like you


hejhejhejhejehejhejehej.
det var någon som ville att jag skulle berätta om vad jag fick i födelsedags och konfirmationspresent. Jag tänkte visa bilder för er, men har inte tagit dom än, så ni får hålla ut ;)
Jag sitter här och är grymt sugen på någonting, men vet inte riktigt vad. Dock är jag inte lika sugen på att plugga, men det måste jag ju göra.

hade en kul dag igår efter skolan med majsa och dansi på novalundis. Vi åt pommes och planerade sommarlovet. Vi ska tälta och ha massa kul. Känn på den ni :)
nä nu får jag ta mig i kragen och läsa min engelskabok. hoppas jag får med mammi till nova sen, har hittat en (SNYGG) bikini.
poss

tack syster <3 <3 <3


JAG FICK ETT PAR VITA NYA SNYGGA CONVERSE AV MIN SYSTER I FÖDELSEDAGSPRESENT!!!!!
hon är så himlaaa snäll och fin, plus ska hon ge mig min konfa present också, men den har inte kommit än. TACK ÄLSKADE EMMSI. (nu får ni bild på vad jag har på mig idag också)

Hade verkligen en underbar födelsedag igår, med sång medverkan i kyrkan, tårta, FINA hälsningar i böckerna, fina presenter, kramar, tårar, skratt. Och dessutom bjöd maja mig på wraphouse (vårt favvoställe) sen bjöd hon massa konfafolk till en grillkväll på mossen. Så himla mysigt var det. Vi satt och spelade gitarr, sjöng och grillade marchmellows, korv, drack läsk och bara hade mys!!!! det var jag, maja, elin, sanna, alice, joar, joaquim, tomas, lovisa och sofia <3 TACK FÖR DAGEN. När jag skulle gå hem fick jag även en jättefin present av majsa som fick mig att börja gråta. Så himla fin var den. TACK

o tack alla på konfan för att ni sjöng för mig och för att jag fick dela min dag med er. Det betyder mest.
nu ska jag dra till skolan. POSS

min konfirmation.







idag har varit en av de finaste dagarna i mitt liv. Hela dagen har varit så fin och känslosam. Mycket tårar, men också mycket skratt. Och kramar såklart. Fick också äntligen träffa efterlängtade Sara. du är så fin.
Jag tänker inte skriva om min kärlek till konfan idag, tårarna kommer bara komma på nytt då. Det kommer ett inlägg någon dag, bara om konfirmationen. Om hur mycket det har förändrat mig inombords. Alla fina människor. Jag älskar er. Och jag vill speciellt tacka er som peppat mig under hela gången, ni som torkat mina tårar och alltid varit vid min sida. Det har betytt så sjukt mycket för mig. och ni vet vem ni är. Det är så sorligt att det är slut nu. Hela kvällen har jag gråtit, trots att dagen varit så fin.

Idag fick jag även träffa efterlängtade JoAnna och joHannaaa, så himla fint. Men även andre, aylin, gylte och hannapanna lavi. Jag tycker att vi hade en väldigt fin eftermiddag tillsammans. Tack för ni kom! jag fick masssor av fint, men som sagt. Det kommer ett inlägg om det nån dag.

Imon fyller jag 15(heltsjukt). Dagen kommer tillbringas i kyrkan, med solosång, tårta och fina hälsningar och kramar. Kommer antagligen bryta ihop imon, då är det sista gången, även om det kommer återträffar. Jag älskar er. Ni betyder enormt mycket för mig.

just nu



sitter o dricker massa te, sjunger och nyser av den underbara solen som strålar in genom fönstret. UNDERBART.
om några timmar ska jag konfirmeras. Vi ska inte snacka om hur nervös jag är, men jag har insett att jag kommer bara ha fint folk och fina vänner vid min sida som stöttar. Alltså, det gör INGET om man gör något fel. Om jag bara kunde tänka så när jag väl står där ... hahaha.
det kommer bli en fin dag. Det känns i varje mikroorganism i kroppen. ( HAHHAA vet inte ens vad det är för något )
tack för ni som kommer vara vid min sida idag, ni är bäst. Och söta.


uppdate från mammas dator.

Hej hopp. Har kommit hem ifrån konfan nu. Var där i nästan 6 timmar (!!!!!) Mycket sång, kramar och prat och SÅKALRT massa övning inför konfirmationen. Idag gick det bättre än vanligt och blev därför mycket roligare. Kan inte förstå att jag konfirmeras om två dagar. Helt sjukt. Och på söndag fyller jag år, det är nästan bortglömt, allting kretsar runt konfan just nu känner jag. Men det gör ju inget. Det är fint.

nu ska jag skriva klart ett brev till en fin vän och efteråt ska jag sova. Det har varit en lång, men underbar och rolig dag. Hoppas er har varit detsamma.
natti.

hos aylin



hellu. Nu är jag hemma hos min fina bästavän. (aylin såklart) sitter med hennes snygga keps på huvvet medan hon visar mig snygga bilder från när hon var liten. Min dator där hemma är sönder, använder mammas men vill inte riktigt blogga från hennes, så där får ni förklaringen till min dåliga uppdate. ;)
Vi ska äta snart och sedan ska jag iväg till konfan och öva inför lördag. Nervöst!!!!! men ändå kul.
vi hörs när vi hörs. POSS

my song


fråga mig inte varför jag uppdaterar NU???? tio minuter innan jag måste dra till skolan, jag har inte ens ätit frukost. herregud. Här får ni allafall en bild på dagen outfit. låter lite töntigt, men så är det.

hade en jättefin kväll i måndes. Samma med igår. Nu måste jag äta. Kanske.
idag ska jag sjungaaaa tralallaalaa nice. Imon är det konfa, också nice!
possss

bildbomb













Underbar helg. Mycket skratt, FLUMMM!!!(bilden), tårar, sång, teater, staffetter och MASSA spökhistorier. Det har varit en av de bästa helgerna i mitt liv med världens finaste människor.
Vi har grillat, sjungit, ätit, gått igenom hela konfirmationen, övat, chillat, kollat på film, haft tävlingar och bara vatt. Jag älskar det. Ni anar inte. Så himla fin helg.

Idag stannade jag, maja, sanna, joaquim, andreas, hanna, elin och erik, maria, lykke, charlie och malin som är ledare, kvar efter vi övat på sångerna och åt pizzan som blev över och drack massa läsk. O skrattade.
sen gick vi hem.

nu ska jag in till stan och äta med maja. Tror det blir nachos! mums. och mys.
puss LOVE

konfa helg


så himla fin helg det varit. Obeskrivligt fin. Jag är helt slut nu och ska hoppa in i dushen, därför får ni vänta med bilder och text till jag helt enkelt vaknat till.

LOVE

bara för att min syrra gjorde kladdkaka som jag fick smaka.



just nu sitter jag och tänker på hur morgondagen kommer vara. Ska sova över med konfan och kommer få reda på om jag ska sjunga solo på konfirmationen eller inte. Jag är såklart nervös, men jag hoppas ändå. Provade allt jag ska ha på mig idag, (har äntligen hittat kofta och skor!!!) och det blir säkert bra. Hoppas jag. Hittade både skorna och koftan när jag var med mammi i malmö idag.

kvällen har varit mysig. lyssnade på musik, åt kaka och drack te. Älskar sånna kvällar.

min.



Det var en så fin kväll i söndes,
med en så himla fin person,
med så mycket skratt, prat och kramar,
med så fina ord att jag nästan började gråta.
så himla fint var det.
jag älskar dig.


lite fler bilder från går-dagen


påväg mot ica



grillade marchmellows ( HAR ALDRIG LÄRT MIG ATT STAVA DET. ATTANS OCKSÅÅ!!! )


skratt


funkade också att poppa micropopcorn över en engångsgrill hiih


glad eller vad?

fin kväll.








kvällen blev så himla lyckad. Så fin, mysig och rolig. Vi träffade elin och erik halv åtta, gick och handlade och sedan satte vi oss på en gräsplätt på nöbbelöv och grillade hela kvällen lång. Det blev mycket skratt, babbel och läskigheter. När vi blev för rädda sprang vi hem till maja.
tack för kvällen, love you <3

RSS 2.0