mammi


hej mina fina vänner.
nu beger jag mig snart mot tåget för att träfffa mammi i malmö, och sedan bege oss vidare till ystad. Vi ska ha en mysig dag tillsammans med övernatnning och spa på ystadsslatsjöbad eller vad det nu hette. Vi ska alltså gå på spa, få massage och scrubb, äta tre rätters middag och bara ha en mammi-ida dag. Kommer hem imorgon, så ni får veta mer då.

Har precis varit hemma hos andre. Behövde prata av mig lite. Satt och drack juice vid hans köksbord och pratade en massa. MYS.
PUSS

Impuls

Joannas och min impuls kick. Tejp i huvudet, och ett försök om att se läskiga ut! - FANTASTICO



Ännu en annan impulskick - pippi långstrump och någon anhörig.

Jag trodde att jag skulle dö lite av skratt denna helgen. Jag vet inte vad jag och joAnna får allt ifrån, men det var såhär vår lördagskväll såg ut. Dagen spenderade vi på espressohouse i stan. Satt och fikade i flera timmar och pratade om allt mellan himel och jord. Vi kollade också på trust och pratade ännu mer. TAck för den fina helgen med dig vännen. I LOVE YOU

min söndagskväll spenderade jag hos olivia. Precis lika mysigt som vanligt trots att vi båda var supertrötta. Olivia virrade runt om massa babbel och jag skrattade gott åt henne. Sedan tittade vi på massa foton och bara pratade o kollade film. Underbar kväll. Kommer sakna dig massor nu när du far iväg till london. Älskar dig. Tack för allt <3

Med joanna<3

Hejhej. Jag testar att blogga från min mobil. Tjao

some pics from the day.


fik med benjamin, joaquim, tomas, joar och kalle. Åt toast och drack smoothie. Satt och pratade, skrattade och mådde prima :D


en fin kvällsfika med erik där hans kompisar sedan kom och fikade med oss. Simon och Emma. Det var skitkul och väldigt mysigt.

Efter det begav jag mig hem till Hanna och spenderade resten av kvällen där med tända ljus, popcorn och massa prat. Jätte längesedan vi träfafdes, har saknat dig.

Nu ska jag nanna. Imorgon ska jag äntligen träffa joAnna. Åh. Längtar.
Godnatt.

MAJA.

var och fikade hos maja idag med joaquim, benjamin, joar, tomas och kalle. Sedan träffade jag Erik. Nu ska jag hem till min kära kisskorv. Kommer ett inlägg senare.
pusso kram

andre i ett nötskal








du påminner mig om allt jag upplevt.

Idag var jag på coffe point eller vad det heter, där maja praoar och fikade. Jag drack en smoothie och åt toast. Gottt!  Lite då och då kom maja och satte sig med mig och vårt prat var i full gång.
Ikväll träffade jag Andre. Vi gick rundan och sedan lånade han en kattdräckt av mig för att han ska på maskerad snart. Fotade honom, ni får se imorgon. Jag dog lite av skratt. hhahahaa.
imorgon ska jag fika med maria och sen ska jag på kör och ledarutbildning.
puss och godnatt mina vänner!

lite update.

I söndags var jag, tillsammans med min kör i malmö arena och sjöng tillsammans med 700 andra ungdomar. Det var så jäkla kuL! Underbar stämning, roliga danser till varje låt, sköna låtar och ett otroligt tryck. Så sjukt roligt.

vi sjöng bland annat 2låtar tillsammans med: the moniker- han var med i melodifestivalen. Vi sjöng en underbart fin låt tillsammans med honom som jag just nu fastnat totalt för.
The Moniker – Holy


bara lite av det stora ungdoms havet. Fint.


träffade också olivia i stan o sedan kom maja. Vi satt ute på en bänk i någon timme och pratade, sedan förflyttade vi osss in på espressohouse och satt där i ytterliggare några timmar. Mys! Jag älskar er! <3

åt kvällsmat på äpplet med IDa. Satt där i massa timmar. En sjukt mysig kväll med mycket skratt och prat. Praoar även med henne nu på nibblegården, som är ett ålderdomshem. Där finns jättesöta gamla tanter och gubbar. Trivs jättebra där faktiskt!


har träffat min ÄLSKADE mormor <3


igår var det 4 månader med min fina pojke. Jag älskar dig. MYCKET <3<3 <3 <3<3<3<3<3<3


idag träffade jag sigrid. Åt kladdkaka, sjöng en massa och gick en mysig kvällspromenad med massa prat. Tack för kvällen sigrid. Det var lika mysigt som vanligt. PUSs!

Jag har jättemycket att göra hela tiden. Är uppbokad varje dag i två veckor nu.. Visst är det fint, men lite stressigt också, för jag hinner ändå inte träffa alla jag vill träffa. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men det finns knappt tid.

Det jag ska göra denna veckan:
Onsdag(imorgon) - Utvecklingssamtal, sedan kör och efter det Nova med mammi.
Torsdag- fika med Maria, sedan kör och efter det ska jag hälsa på Maja på hennes prao och fika. Och kanske gå på ledarutbildning om det nu var?
Fredag- Träffa joAnna och sova över hela helgen.
lördag- vara med joAnna<3
söndag- träffa olivia. MYS.

Puss o godnatt!

jag diggar sigge.



Hej mina kära vänner! nu har jag precis gjort en kladdkaks smet och satt in den i ungen och väntar nu på att kära sigrid ska komma.
det blir kaka och snack idag. MYS!
Ikväll kommer en big mama uppdatering, i promise!

LOVE


FRIDAY


En mysig eftermiddag med majsan och glass! Och mycket prat. Hann inte berätta alla nyheter för henne, men det får vi ta en annan dag snart igen! Var på hillsong kören och övade efteråt. Vi sjöng i kyrkan och det gick bra och var fint. Stod med rysningar ibland.. De låtarna är så otroligt fina!


Efter kören träffade jag denna söta, underbara flickan. Vi beställde pizza och åt hemma hos mig. Pratade massor, om allt mellan himmel och jord och jag bara ÄLSKAR våra stunder tillsammans. De får mig att inse varje gång, hur fint livet kan vara ibland. Olivia gick hem vid halv två tiden och då var vi båda trötta efter den långa dagen. Somnade bums. jag älskar dig Olivia. Glöm aldrig det. Tack för den fina kvällen! <3

Idag ska jag hinna med massor! Så himla kul!
Nu ska jag till stan med min fina pöjk. Efter det ska jag träffa Maja&Olivia och efter det ska jag ut och äta med min kära Ida.
Jag är så himla glad att jag äntligen kan börja med min fotovägg, ta itu med egna saker, försöka ta det lugnt och ha 3 långa och sköna veckor utan skolan.
PUSS O KRAM. Ha en fin dag!
Det ska jag ha.

dag med erik




Hade en mysig eftermiddag och kväll med erik för någon dag sedan. Jag hade varit och sjungit på kulturskolanoch fick en jättestor kick av att jag ville gå hela vägen hem, så med erik vid min sida begav vi oss först till MAX där vi åt glass och sedan fortsatte vi vägen hem. Det var otroligt mysigt och gå och prata i solnedgången. Väl hemma hade pappa köpt min MOBIL! AH ÄLSKAR DEN! haha. Den är jättesöt och fin.

idag är det fredag, men jag berättar om onsdag.









"hejdå middag", som vi kallade det. På rådhuset i malmö. Hela familjen. Så otroligt god mat, men en så otroligt underbar familj. När vi kom hem hade vi ännu en BEN&JERRY'S kväll. För Emma. Hennes favorit glass, men vi åt aldrig upp den, så nu går jag och små äter ur den, och tänker på henne varje gång.

Igår åkte hon. Sa hejdå till henne på flygplatsen. Trodde inte det skulle bli så jobbigt som det blev. När jag stod där och kramade om henne i flera minuter, och sedan rinner bådas tårar. Vinkade av henne, och hon grät. Jag grät. Mammi grät. Pappa klarade det. Skickade slängpussar, och hjärtan. Vad jag älskar dig sis. Jag älskar dig över allt och annat. Och jag önskar dig lycka till, och hoppas att du har det bra. Jag vet inte när du kommer läsa detta, om det blir idag, imorgon eller kanske om flera veckor? Men när du väl läser det, så ska du veta att du är i mina tankar. Och jag saknar dig.
redan.

jag kommer sakna dig.


Ben&Jerrys kväll.

I fredes begav jag och min syster oss till Göteborg och träffade vår kusin. På fredagskvällen gick vi på konsert och såg Joshua Radin. Alltså, han var så himla fantastisk! Så personlig och berättade en historia bakom varje egenskriven låt. Stod med rysningar flera gånger under konserten. Åh, helt underbart! Både min syster och kusin blev kär i honom. hi hi.
På lördagen åt vi våfflor, badade i pool, bastade, shoppade, fikade och bara myste. Sedan tog jag och sis bussen hem igen. Var ganska galna på bussresan, men KUL var det.
Igår var jag i kyrkan från klockan 10 på morgonen till klockan 8 på kvällen. Först var jag på gudstjänst, sedan var jag ledare för första gången med alla nya, fina konfirmander. De verkade så himla fina och gulliga.  DET VAR SÅ UNDERBART! åh. LYCKA. När konfaträffen var slut begav jag, sigrid, maja och elin oss till handlaren och köpte pizza. Vid två tiden var vi tillbaka i församlingshemmet igen. Då var det ledarutbildning till klockan 8. Det var också helt underbart. Gossshhh vad jag älskar det.
Nu har jag precis käkat glass med resten av familjen och skrattat åt allt och inget. Skrattat tills magen gjort ont. Det är underbart. Har tagit massa knäppa bilder och videofilmat med sis. Trodde jag skulle spricka av allt skratt. åh, min fina syster. Jag älskar dig. MASSSOR <3

the light in the darkness

tja, hemskt mycket hej.
idag är jag jätteglad. Vet faktiskt inte varför, men idag är en såndära glad dag.
Sitter och pratar med mammi och pappa. Snart kommer min syster hem och då ska familjen vi ha myskväll med glass. Sis åker ju snart.... KOMMER SAKNA HENNE SÅ MYCKET<3
Det kommer bilder och uppdatering senare idag ifrån helgen m.m, nu hinner jag inte.
Ska jag fortsätta med mina sysslor :) PUSS O KRAM.
en mycket fin låt, med en mycket duktig och fin artist.

bild från dalarna - dit jag ska IGEN :D


som ni läste i något inlägg tidigare.. Så har jag blivit konfaledare. Fick reda på det idag.
Var hemma själv och såg att jag hade fått ett mail från tjabo, jag kopplade inte- men sedan stod det där.
O jag grät, jag skrek och sprang runt i hela huset. Ringde mamma och hon blev jätteorolig för hon inte hörde vad jag sa och bad mig lugna mig lite- när jag tillslut lugnat mig och samlat luft och kunde berätta för henne , blev hon så himla glad och grattade mig tusen gången om. Samma med pappa.

ringde massa vänner efter det och bara skrek och grät av lycka. Alltså, ni anar inte hur mycket detta betyder för mig. Jag är så jävla lycklig. ÅH.

lite update sen sist.


var o bowlade med Erik i lördes. Vi spelade 6 serier. Jag vann ALLA. och gjorde 9 straikar ( stavas det så ? )
SHIT VAD DET KÄNDES BRA OCH VINNA PÅ BOWLING ÖVER SIN POJKVÄN!


Jag och Mammi gick en runda i skogen med varsen varm choklad i handen.


sedan hälsade vi på världens sötaste mormor, som fick ett skratt anfall precis när jag tog bilden. Fint.

KONFAN! <3

Hääjsan!
Ida sitter just nu och pratar med sin kära mormor i telefon så jag passar på att skriva lite på hennes blogg.
Vi fick nyss reda på att vi ska vara konfaledare! "Asså Elin, jag är så sjukt jävla glad!"
ÄLSKAR KONFAN! <3

det blir alltid fint med hillsong.

Hej mina fina vänner. Nu ligger jag i min säng, redo att snart nanna. Lyssnar på hillsong med rysningar igenom hela kroppen. Dom är så sjuuuukt bra!!!
Idag sjöng jag i församlingshemmet med massa andra fina vänner. Lykke, Alexandra och Yvonne hjälpte oss. Vi sjöng massa hillsong låtar och det gick hur bra som helst. Det var underbart.
Kvällen slutade inte riktigt som tänkt, men jag hade en mysig hemmakväll med pappa istället. Vi var ensamma hemma och tittade på idol, åt pizza och snackade.
Nu ligger jag som sagt i min säng och lyssnar på denna underbart fina låt. Sjöng den i församlingshemmet idag också. Nu somnar jag snart. Godnatt!
-saknardig.

nu är jag med erik och jag älskar honom.


can you feel the love tonight?

Hej. Jag har inte glömt bort er. Det har bara varit mycket att göra.
i måndags var det ledarutbildning och sedan var jag med maja och olivia.
i tisdags var sigrid hemma hos mig och vi satt och pratade en massa med tända ljus och te.
i onsdags sjöng jag i ungdomskören.
idag ska jag sjunga igen, fast på kulturskolan, sen gymma med erik.
imorgon är det sång igen, hillsong tema, och jag ska till kyrkan igen och sjunga.
fint.

i want to be in your arms again

hej och godmorgon. Eller ja, så känns det iallfall. Är så himlans trött.
igårkväll var jag hanna sigrid ida anna och johanna på vespa och åt pizza. Jag åt upp hela min pizza vilket chockade mig totalt, men jag blev glad, så därför får ni veta denna ointressanta sak.
Efter de drog vi hem till hanna och spenderade kvällen och natten där med titanic, prat, chips popcorn och godis, sen kom även joar joaquim tomas och kalle på besök :) fint.
imorse sjöng jag hanna och sigrid i kyrkan. Det var mysigt. Sen har jag bara pluggat och sovit, och nu ser jag fram emot att få träffa min Olivia ikväll.

it makes me feel alive.

Welcome to my life
You see it is not easy
But I'm doing all right
Welcome to my dream
It's the only one who needs me
And stays right by my side

RSS 2.0