myy darlings.


tjabbabaaa! träffade erik i förrgår, vi åkte moppe till vårt ställe ( kan jag kalla det för de erik ? ) vi satt iallfall där jättelänge o pratade om allt mellan himmel o jord. Det var mysigt. Sen åkte vi hem till honom o han grillade kött sedan åt jag där, till efterätt fick vi smaka elins hemmagjorda muffins. hoho. GOTT. Sedan spelade erik piano, jag o elin sjöng konfalåtar, sen chillade jag o erik på hans rum, sen snackade vi med elin, skrattade, hade mysigt. Efter de blev det Farsan på eriks rum sen somnade jag o han.

Igår kväll ringde johanna mig vid nio tiden o ville sova över, så hon tog buss o tåg från tygelsjö för att sedan komma till mig. När hon kom vid tio tiden eller var det var, satt vi bara o myste o pratade, o gick kvällspromenad. Det var mysigt! POSS

Olivia/Maria - dag


Dagen spenderades med denna söta flickan! Vi hade inte setts på massor av dagar, så det var underbart att äntligen ses igen. Vi satt o pratade, åt pizza, lyssnade på musik, satt i min säng o pratade, skrattade, grät. På denna bilden visar olivia hur killar brukar sitta o skaka på benen. HAHAA vad jag skrattade. åh. du är bäzt! POSS. jag älskar dej.


vid kvart över sju tog jag bussen till stan för att fika med fina mia Det var fullproppat på EH, så vi köpte med oss fika o satte oss i stadsparken. Vi satt där i flera timmar och pratade. det var så himla mysigt. Du är mysig. Jag tycker massor om dig. När klockan var närmare halv elva tog jag bussen hem.
Tack för allt du gör för mig.

SMÅLAND











SMÅLAND. Lika UnDeRbArT som vanligt. Balla människor, ballt ställe. jag älskar att vara där.
vi åt massa mat, hade 5 kamp, badade (andre o peter o pappa), fiskade, snackade, myste, skrattade, fikade och skrattade ännu mer.
Pappa, tomas, lars och peter sov i ett tält.
mamma, daniela, kerstin, rosa och toja sov i ett sovrum.
jag o andre sov i ett annat tält. Tror vi sa godnatt sex gånger innan vi påriktigt försökte somna. Vi kunde inte sluta prata hemlisar. haha. PUSS

det var underbart o nu är jag hemma igen. Idag gick vi på ett köpcentrum, hittade lite. Typ tights. Sen åt vi glass.
Imorgon ska jag träffa olivia,
och så ska jag fika med maria någon gång imorron också. MYz

kvällsfika.



kom hem vid halv tolv ikväll, från sara. Vi var hos henne och satt på hennes säng o drack cola och pratade i flera timmar. tiden gick så fort, men SÅ mysigt var det. De fanns hundra tusen saker att prata om, som om vi alltid känt varandra. Du är verkligen helt otrolig. Jag tycker massor om dig. kunde berätta saker jag aldrig vågat nämna för nån annan, men för dig var det hur enkelt som helst. jag tyckte om det. o jag tyckte om dig. Du är SÅ fin. Vilken människa. åh.
<3

till min fina syster.


hej. jag bakade en kladdkaka till min fina syster idag. med jordgubbar, hallon och glass.
hon blev glad. jag tycker om att göra henne glad.

dagen har spenderats med linnea! vi var först i stan o åt, fikade o pratade en massa, sen tog vi bussen hem till mig och sjöng, lyssnade på musik och pratade ännu mer! MYZ.

ska snart träffa sara <3 <3
imon åker jag till småland med grannarna, bla andre hiih :D vi ska till en av våra grannars sommarstuga i en natt. det stället älskar jag. Jag tycker om att vara där. OCh med dom människorna. dom är snälla.


en bild från förra året. mina knäppiz grannar!

MMM CHAI


kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. jag nästan dog i soffan av trötthet. mina föräldrar skulle inte komma hem förens nu inatt någongång,  så när min syrra kom hem fiick jag trots allt lite energi. Vi käkade, sen kom harald och vi tre tittade på film. "vi fem", en sån engelsk film som både jag o emma såg på när vi var små o tyckte var jättespännande o läskig. HAAH. lite kul. Men iallfall, när vi tittat på den fick vi en inpulskick, för det var inte bara jag som var dö sugen på chailatte. Så vi tog cyklarna ner till stan o köpte hem chaipulver, ja o emma köpte varsen.
nu har vi druckit o är nöjda. Vad hände med att jag skulle lägga mig tidigt? klockan är halv elva nu, trodde jag skulle lägga mig vid nio. Aja, godnatt nudå.

imon ska jag leka med linnea på dagen . KUUUL
o hoppas på att få träffa min efterlängtade sara på kvällen. Du är fin <3

eriks goda chai.


visste ni att eriks hemma gjorda chailatte är nästan lika god som espressohouse??! :D ( detta är dock inte en bild på hans chai, jag ska visa er någon annan gång)
jag har iallafall haft två fina dagar med erik. Med film, snack, häng i stan o bara mys.
är JÄTTETRÖTT just nu. kunde inte somna om efter de låååååånga åsk ovädret inatt , sen väcktes jag igen skittidigt av någon sopbil. Det är för sjutton fredag, låt oss sova!!!!
nu ska jag hänga med min syrra o äta popcorn o kolla film, sen blir det godnatt.
ja, så trött är jag.


fina johanna



hej! efter en fin dag igår, sitter jag nu hemma med en johanna som plattar håret. Igår gick vi runt i malmö och shoppade, åt, SNACKADE, åt jordgubbar&glass, tittade på film och grät. Det var hur mysigt som helst.

idag har vi gått på nova en stund och när vi kom hem märkte vi att vi var utelåsta, så andre hjälpte mig med stegen upp på mitt tag sen klättrade jag in :))))
nu ska vi snart dra till coooop tror jaa. Ni vet, traditioner. haha POSS


dag 7 östhlm ( sista dagen )







sista dagen gjorde vi speciell. Vi åkte in till strömstad. Gick i stan och kollade i affärer, och satt och fikade på ett jättemysigt café. Så mysigt. När vi kom hem grillade jag och maja. Kött och potatis. Det blev gott.
Sedan kollade vi film , alla 4. Vi tittade på behind the mask. så jäkla dålig. men ändå rolig, bara för att den egentligen skulle vara en skräckfilm , men den var itne det minsta läskig!
När det blev natt gick jag o maja ut på bryggan och låg där i några timmar. Vi grät och vi skrattade, och vi pratade betydelsefulla prat som gick in i hjärtat på oss båda tror jag. Det var fint. Så himla fin natt. O jag älskade att ligga sked med dig varje natt. JAG HADE DET UNDEBART. världens mysigaste PUSS ÄLSKAR DIG <3 bästavän.

dag 6 östhlm KVÄLLEN









denna kvällen var så otroligt vacker. fin. Solnedgången, jag har aldrig någonsin sett något liknande. Jag sprang ut och satte mig på en klippa och fotade en massa. Vet inte hur länge jag satt där ensam, det var mysigt. Men sen kom maja. Vi satt och pratade, och efter ett tag kom de andra. Vi tog bilder och sedan vid 11 tiden tog vi kvällsdopp. Jag kommer aldrig någonsin att glömma denna kvällen, den var så otroligt mysig!

dag 6 östhlm









denna dagen var otroligt kul.
Jag maja, jakob och jakob var trötta så vi drack kaffe, trots att alla fyra tycker det är piss äckligt, men kul var det iallfall, sen åt vi massa ballerina kex.
Vid kvällstiden tog vi roddbåten ut till en ö där vi grillade både hamburgare och marchmallows, och lyssnade på musik. DEt var en otroligt mysig kväll. Med mycket prat och skratt.

dag 5 östhlm





den 5 dagen kom jakob L.
Vi åkte och hämtade honom, sedan åt vi tacos. Skrattade en massa och hade det awesome!
Vi rodde också ut med båten till hoppklippan där vi fick värsta skrattanfallet när jakob skulle byta om bakom hans handduk. HAAH, sedan på kvällen åkte vi ut en runda med motorbåten i solnedgången. Kan det bli bättre??? NEJ :)

dag 4 östhlm





denna dagen spenderades på en fin ö. Vi badade, fikade, klättrade på klipporna och tittade på världens finaste utsikt. Havet glittrade. Sedan badade vi och hade det superduper mysigt. På kvällen gick vi till klippan och låg och lyssnade på en fin inspelning som var i cirka 30 min. ÄLSKA <3

dag 3 ÖSTHLM



dagen idag hittils har varit bra, men dagarna går så sjuuuukt snabbt! Imorse tog jag o maja ett morgon dopp i havet, låg där och pratade om våra drömmar, vilket vi har bestämt oss för att skriva upp för att sedan minnas drömmarna från denna veckan. Vi har också fikat, äpplekaka och vaniljsås, ätit glass och luch. Nu är klockan kvart i sjju och maja och jakob sätter upp ett tält vi ska sovA i inatt. känner mig som en ful tant som sitter här och uppdaterar medan de får jobba, därför får ni nöja er med en bild sålänge. Jag måste nog gå ut till dom nu. PUSS

dag 2 ÖSTHLM











idag har varit en såååå himla fin dag.
vi åkte först till happy price ( en affär med jääättebilliga saker ) hittade två tavlor till mitt rum. hihi.
sedan åkte vi och handlade och provade massa hattar. det var jättekul. När vi kom hem åkte vi ut med roddbåten till hoppklippan och badade kvällsbad vid klockan sju. Sedan lagade jag och maja mat. Kyckling och ris med två olika såser. Efter det gick vi ut en kvällspromenad. Vi satte oss på en klippa i solnedgången och pratade en massa fina prat. Så himla mysigt var det. Efter det gick vi hem och åt äppelkaka, drack te och tittade på amelie. Nog den konstigaste film jag sett, men väldigt bra! Sen gick vi in i vår stuga och pratade tills klockan tre ungefär. ÄLSKAR våra kvällssnack. Så himla mysigt. Och jag älskar dig <3

dag 1 ÖSTHLM




har kommit fram till östholmen nu, och vi fixade internet också. wihoO!
vi åkte i sex timmar, sedan kom vi fram och bara chillade, badade och fixade i vår stuga och så spelade vi gitarr. SÅ mysigt. Vi köpte även massa glass som smakar AWESOME!
Vi tittade också på boogymannen2 haha, sedan somnade vi vid klockan 3. Vår stuga är så himla mysig. LOVE


TILL ÖSTHLM <3


nu sticker jag till majas stuga på östholmen!!! :D ska bli så jävla mysigt! 
är borta i en vecka, men vet inte när nästa uppdatering kommer, så håll ut :)
posss!!

<3


mysssssssss kväll med erik. vi sjöng och han spelade gitarr. snackade, kollade film. I taket lyser stjärnorna och det rann tårar från mina kindor. Sen skjutsade han mej hem. Och vi sa hejdå. Nu kommer vi inte ses på ungefär två veckor.
i will miss you <3
puss

sara <3


snart ska jag träffa denna underbart fina flickan.

bilder från de senaste dagarna. (BILDBOMB)


mysig eftermiddag med maja och elin. Fina pratstunder <3


jag elin tomas och maja. SUCK VAD DOM SKA MISSTOLKA DENNA BILDEN...........


ja................


in the omklädningsrum med de finaste kläderna.


maja olivia ida. MYSIG DAG <3


i helsingborg med majsan


hihi jag och söta flickan



vinitooo ja ;)


KÄRLEK <3




1 år med bästavän.


Hej. Det var ett tag sedan. Jag tänker inte skriva om vad jag och maja gjorde på vår ett års dag mer än att vi var på tåg - tur till helsingborg och ängelholm. Vill ni veta mer får ni fråga antingen mig eller majsa.
Det jag tänkte skriva om är hur tacksam jag är över att du är min vän. Min bästavän.

För ett år sedan, och nu 3 dagar..bjöd du in mig på choklad fondue i din trädgård. Jag visste inte då, att du skulle vara min blivande bästavän. Men det förstod jag dirket när jag satte mig i din trädgård. Jag minns inte hur snabbt det gick. Kanske efter 5 minuter, eller efter dagens slut. Men medveten om det var jag. Vi var ju så lika du och jag. Soulmates. Det var precis som jag träffade mig själv, fast i annat utseende och med de egenskaperna jag saknade... tillsammans bildade vi en. Vi blev varandras. Vi blev Ida&Maja.
Jag minns den dagen som om det var igår. Jag minns till och med vad vi pratade om. Jag tycker det är sjukt egentligen. Jag menar, det var ändå ett år sedan. Men den dagen var speciell för mig. Och den påverkade hela mitt liv.
till det bättre.
Idag kan jag inte förstå vad jag skulle gjort utan dig, vad jag egentligen gjorde utan dig. För det var först när jag träffade dig , som jag började leva påriktigt. Du påverkade hela mig, hela mitt liv. Du förändrade allting inom mig. Allt vi gått igenom, allt vi upplevt. Det är så mycket på bara ett år. Det känns ju som jag känt dig i hela mitt liv. Men bara ett år. Trots att det är så pass lite, är jag ändå så sjukt tacksam. Allting har gjort mig så stark, så himla mycket starkare än vad jag tidigare varit förut. Du har gett mig livslust, kämparkraft och glädje.
När jag tänker på dig fylls jag av lycka&kärlek. Något som ingen annan kan ge mig än du. Jag kan inte förklara känslan jag får varje gång jag ser dig, kramar dig, pratar med dig. Det är en så otroligt fin och speciell känsla. Du är den enda på hela jordklotet jag kan prata om exakt allt med. Jag litar så otroligt mycket på dig. Och du lyssnar, du tröstar, du hjälper. Vad det än är.

Jag tänker inte skriva ut allting här, det finns ju trots allt mycket privat jag inte vill nämna här. Men om du någonsin tvekar på mina känslor för dig, så hör av dig, så ska jag förkara. Med hela mitt hjärta.
tack för detta fina året tillsammans med dig. TACK FÖR DU ÄR DU.
Jag älskar dig majsa. Och jag vill alltid göra det. Tills jag blir gammal och dör.
<3 <3 <3

syster dag


hej. ville bara säga att jag hade en otrolig eftermiddag/kväll med min syster.
Vid fyra gick vi och åt thaimat på vårt favoritställe (jag bjöd och det var hennes present från mig)
Vid halv sex gick vi in på coop för vi skulle handla dricka till bion som vi skulle se och precis när vi betalat säger emma: ida!!! ska vi fota oss i fotoatomaten? jag trodde hon skämtade och det gjorde hon väl lite också, men vi fick en inpulskick så helt plötsligt satt vi inne i fotoatomaten och sen åkte det ut fyra bilder på oss som blev fina. Två oseriösa och 2 seriösa. ni får kanske se dom sen. Det var iallfall jättekul. Sen gick vi på bio och såg bad teacher. Den var awesome. Efter de skjutsade emma mig hem på min cykel sen sprang vi en joggingtur när vi kom hem. tack för den fina dagen med dig systor <3

kommer snart ett inlägg till om vad jag gjorde tidigare idag.
poss sålänge.

majsa <3




ÄNTLIGEN FICK JAG TRÄFFA MIN EFTERLÄNGTADE MAJA.
det var så overkligt. När jag såg dig gå ett par meter ifrån mig, så overkligt att jag inte kunde hindra mina ben från att springa rakt emot dig. Rakt in i din famn. Inte ens då fattade jag. Att du var där. Inte efter en kvarts kramande förstod jag att du var hemma igen. Hos mig. Det var fint. Att springa rakt in i en maja ida kram och stanna där. Länge.
Det var skönt att prata. Prata om allt mellan himmel o jord. Få skratta och må bra. Fy farao vad jag saknat dig. Och snart är det vår ett års dag. Jag längtar. Och sen blir det den 9onde och jag får äntligen följa med dig till östholmen. Åh. Jag spricker snart av längtan.
Jag älskar dig. Min fina, underbara bästavän <3

RSS 2.0