hejhej webbcamran


nu sitter jag o pluggar. Har precis snackat med elin i telefon. JAG är GLAD, precis som DU. Gumman lilla <3  Dagen i skolan var okej. Hade kul på maten med hanna sigrid, ida anna och johanna.. precis som vanligt :))))
ikväll kommer Olivia och Maja hit och äter kladdkaka, dricker te och myser med mig! Fint.
jag tycker om er <3

pappa=bäzt. Eller?

fick ett sms från pappa idag där han svarade mig och skrev: Klart! du får allt :D pusspuss älskar dig.
några timmar senare när han kommer hem frågar jag:
-pappa, säger du alltid sanningen till mig?
- hmmm(pappa ställer sig i sin funderingsställning ett par minuter) sedan säger han
- ja, eller det beror på.. jag skulle kanske ljuga för dig ifall det var något som annars skulle göra dig jätteledsen, eller om det var någon överraskning och så.. men det är svårt att säga. Vita lögner finns ju också, men för det mesta talar jag alltid sanning till dig.
- okej.. men alltså, du skrev ett sms till mig innan idag.. du skrev att jag får allt jag vill ha... och
- HAHAHAHAHA (pappa skrattar)
- och då borde jag ju få åka till thailand....
- hahaha(pappa skrattar ännu mer) du förstod väl att det var lite på skojj detdär.

en bild från sommaren.


idag har jag känt mig sjuk och krasslig. När jag kom hem efter skolan tog jag på mig mjukisbyxor över mina tights, en tjocktröja, och raggsockar, för att jag frös som en galning. Så för att tycka lite mindre synd om mig själv, bakade jag kladdkaka... till mig själv. Den blev god.
Nu har jag pluggat SO, NO, ENGELSKA, SPANSKA.. och ska börja med matten och ännu lite mer spanska efter kvällsmaten.
Längtar tills jag ska krypa mig ner i min säng och sova. Idiz är trött.

e&e dag.


stack hem till elin och erik direkt efter skolan. Vi satt och flabbade i köket, åt mellis, myste, åt kvällsmat, kollade på eriks kabare från nian, åt kladdkaka & drack saft. Sen hade jag o erik fint prat på hans rum. Jag dog lite.
JAG ÄLSKAR ER. O JAG ÄLSKAR ATT VARA HEMMA HOS ER. KÄNNER MIG SOM HEMMA!!!!!! Hahahahaa :*

jätteJÄTTE gammal bild.


vega har precis gått och vi hade det hur mysigt som helst. Åt mat och satt o pratade. Hela familjen och hon.
Har köpt massa klubbor, och vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Antingen städa min garderob, eller sätta mig och skriva. Jag har massor med tankar i mitt huvud som jag vill få ner i en text. Är sugen på te och glass också. O jag måste duscha. Och skriva brev.
ja... ni märker själv.

jag lever!


hela veckan har jag tillbringat på malmöfestivalen. Jag har sett massor av arister, och det har varit så jädra grymt. På rix fm festivalen stod jag o mina kompisar längst fram. Grät när chris medina sjöng. Han är SÅ bra. Bäst av alla tycker jag nog Veronica maggio, jay smith och chris medina. Helt klart!
denna bilden tog jag sista dagen, det var så sjukt häftigt.


jag har varit med eriiiiiik. Vi har chillat, gått promenader, gottat oss. Sen var jag han o elin på Malmöfestivalen o såg the ark. Dom var faktiskt mycket bättre än vad jag trott. O vi stötte på massa vi kände också, o tittade på en full tant som stod o dansade bredvid oss.


har fikat med elin o majsa i stan. Långfikat kan jag väll inte riktigt påstå. men det var himla mysigt ändå <3


inatt sov jag och dani över hos maja. Vi var jättebusiga igår när vi varit på ica. Ja... detaljer får ni inte. Men det var så sjuuuukt kul!!! Sen körde vi "jag har aldrig" med massa pinsamma o skämmiga men superroliga frågor. Och idag bakade vi kladdkaka o sedan sprang vi ut i spöregnet i pyamas. Kan det bli bättre???

nu ska jag gå o möta efterlängtade Vega. Hon ska äta kvällsmat med oss ikväll. Mysigt.
puss!


2 månader <3


hahaha gammal bild!!!


går kvällen var mysig. Var ute med Dani och Maja. Skrattade, pratade, och skrattade ännu mer. Sen gick dani hem och jag o Maja begav oss hem till henne och drack varm choklad.
Idag har jag hunnit med ganska mycket för att vara en dag som denna tycker jag! Jag har pluggat en massa. Svenska, matte, hemkunskap, no, so, engelska, spanska. Jag har gått rundan med andre, jag har haft 1 timmes snack med mammi, jag har varit ute och joggat med sigrid (WOOHOWOW duktiga!!!!)
ja. Min dag. Imorgon kommer en ny.
puss o godnatt!

malmöfestivalen/Maggio





var på malmöfestivalen med fina människor igårkväll. Åt först med erik elin o maja. tacos. Det var kul. och gott. Sedan begav vi oss till malmöfestivalen där vi träffade sara o johanna. Vi köpte 8 helium ballonger och fick ont i huvudet, men det var det värt. För det var så himla kul! Sedan såg vi maggio. Så jävla bra. Jag rös igenom hela timmen. Det går inte att förklara.
Nu ska jag äta mellis, sen ska jag plugga och efter det ska jag o mammi till nova. MYZ
puss

<3








hej. I fredes gick jag på bio med johanna. Vi såg jag saknar dig. Den var så otroligt bra&sorglig. Jag rekomenderar den verkligen! När jag kom hem åkte jag hem och duschade sen skjutsade mammi mig hem till elin o erik där jag o maja spenderade natten. Vi var uppe till halv fem, körde "jag har aldrig", sanning o konka, gjorde massa tester, kolla film och baara snackade. Det var jättemysigt!
På lördagen gick jag elin o maja på joars konfirmation där vi även sjöng två låtar för honom. O höll ett litet tal. Det var en fin dag.
På kvällen träffade jag lavi. Så längesen, men så mysigt. har saknat dig kisskorv!!!

M&M




min älskade mormor o morfar. Det var så kul att träffa dom idag. Jag älskar dom.
träffade andre också, och fick ett hårspänne och ett par örhänge som han köpt till mig i frankrike. åwh. Snällt.
imorron ska jag gå på bio i malmö med johanna. Vi ska se: jag saknar dig, jag saknar dig. det ska bli så kul. Mysigt. Du e bäzt. 
Nu ska jag skriva ett brev till en vän och sedan ska jag skriva strunt i min älskade dagbok. GODNATT

Jag längtar till nästa helg. Då ska jag sova över hos sara. Du är så fin! <3

till mormor<3


IDAG KOMMER ANDRE HEM FRÅN FRANKRIKE :D har saknat dig mega mycket.

igår efter skolan stack jag o maja till stan o träffade elin. Vi fikade och köpte konfa present till joar. Det var mysigt.
På kvällen åt jag mammi pappa och emma i kivik. Pizza. Så himla gott var det.
Nu har jag precis bakat kolakakor till min mormor som jag ska åka till nu.<3
Ikväll ska jag träffa sanna.
PUSS

stan med majsa


hade en jättefin o mysig kväll med majsa i stan. Vi åt på wraphouse och snackade jättelänge, sen träffade vi på charlie, maria o max och pratade lite med dom :) Efter ett tag satte jag o maja oss i stadsparken o pratade änny mer.
taack för kvällen.LOVE

joAnna.




2 mysiga dagar med joanna. Igår kväll kollade vi på två filmer. Ladder 49 + någon jag inte minns namnet på. Men de båda var jätttesuper bra. Jag tror aldrig någonsin jag ryst så mycket i någon film som jag gjorde i ladder 49. Den var så otroligt bra och både jag & joanna satt och stor grät när den var slut. haha.
idag åt vi hemma gjorda nudlar , åt ännu mer cheese cake, tog ännu fler fina bilder på oss, sen sov vi. Mitt på dagen. Så annorlunda. Dog av skratt. Men vi sov, låg i sked och det var FETT skönt!

joanna, fina joanna.

är hos joanna. Vi har gjort cheese cake och lagat mat: kyckling,ris och joannas fantastiskt goda curry sås. Nu har vi tittat på film. Den var bra, men lång. Vi har mysigt.

varbeeeeeerg











hej. nu tänker jag berätta för er om när jag var i varberg med min fina johanna.
På tisdagen åkte vi till ullared och shoppade en MASSA. jag köpte för 485 kronor. Det var en så himla ball dag. Sen har vi varit i stan, drogat andra avenyn avsnitt, ätit godis, badat kvällsbad, gått massa promenader, suttit på klipporna, försökt grilla med en dålig grill och äckliga marchmallows, gråtit, skrattat, PRATAT, och en kväll låg vi ute på en klippa i ösregnet. Det låter kanske inte så mysigt att ligga ute på en klippa när det spö regnar, men det var så otroligt mysigt. Bara för det var med just dig. Och bara det att vi satte på oss ullaredspåsarna och använde de som något slags klädesplagg var så jäkla roligt.
Veckan var så otroligt mysig. Jag vill bara tillbaka. Du är fin. Jag älskar dej johanna. <3 Jag kommer alltid minnas dessa fina dagarna vi haft tillsammans.

svar på frågestunden.

1. Älskar du mig? Ja erik, jag älskar dig<3
Din bästiga bååjfränd :D <3

2. Du har så fint hår. Hur gör du för att få det så fint? Vad söt du är elin. Jag brukar egentligen inte göra så mycket med mitt hår, mer än att duscha och låta det självtorka. Men jag brukar oftast sova med uppsatt hår, mer för att jag tycker det är jobbigt med allt hår i ansiktet :) Sedan borstar jag bara igenom det. WALLAH, där har du det! :*
Elin ;)

3. Säg 3 bra saker med dig själv :D Jag är alltid mig själv. Lättroad (flummig), jag bryr mig om mina nära och kära.
Och hmm... Vem är din allra bästa vän? Maja står mig närmast. Men jag har många bästavänner som tex joAnna, johanna, andre, hanna lavi och dom i konfagänget.
Bästa minnet? När jag var i dalarna med konfan. Det var helt underbart och betydde jättemycket för mig. Det är något jag alltid kommer tänka tillbaka till.
Är du nervös inför 9an? JÄTTE NERVÖS. vill bara spy när jag tänker på det!!!!
Och hur blev du och erik tillsammans? Jag o Erik blev tillsammans efter en lång period av lite kärlek :) Vi satt i stadsparken på midsommarafton och jag hade fått som uppgift att övertyga honom om mina känslor. Plötsligt sa han att jag hade gjort det och undrade om jag ville bli tillsammans med honom. Jag sa JAAAAAAAAA.
anonym.

4. Vem av dina kompisar hade du velat byta utseende med för en dag och varför.:) Jag hade velat byta utseende med Olivia, därför att jag tycker att hon är jättesöt och har ett gudomligt fint lockigt hår!
anonym.

5. Berätta om den bästa dagen i ditt liv. Jag kan inte välja just en. Det finns många. Men en dag jag älskade var när jag konfirmerades även om jag grät hela kvällen för att det var så sorgligt att det var över. Men det var en så fin dag. Eller när jag var i thailand. Helt underbart.
Är det okej att ljuga ibland? Ja. Det är okej om det är en vit lögn. Men samtidigt tycker jag att man ska vara så ärlig som möjligt. Man kommer längst med det. Vissa privata saker, som tillexempel saker om en själv man inte vill att andra ska veta om, kan jag också tycka är okej att ljuga om. Men att säga till sin kompis att man inte spridit det dära ryktet man egentligen gjort är helt FEL.
Om du fick ändra EN sak med dig själv, vad skulle det då vara? Min självkänsla.
Vad vill du bli när du blir stor? Känd sångerska, fast det är ju bara drömmar. Men annars tror jag jag vill jobba med människor på något sätt.
Vem är den finaste personen du känner? Maria. Min konfaledare.
Hur många bloggar följer du? OJ! massor faktiskt. vet inte hur många.
Kan du stå på händerna? Ja. fast inte speciellt snyggt o rakt och sådär. haha :)
Vilken är din favoritdisneyfilm? vet inte. ahha 
Det känns som att jag har tröttnat på alla mina favoritlåtar, tipsa mig om en bra låt! All we are- one republic.
S

6. Vad lyssnar du på för musik? :))) DU ÄR SNYGG! Jag lyssnar faktiskt på ALLT. Eller jag ger allt en chans iallfall. Men jag har ingen speciell typ av musik jag lyssnar på, utan allt möjligt. Om jag är glad lyssnar jag på alla möjliga glada låtar, om jag är ledsen lyssnar jag på all möjlig lugn musik. Du är också snygg!
sally

7. Vem är din allra bästa kompis? nämn din bästa killbästis och din tjejbästis. Killbästis- Andre såklart. Tjejbästisar har jag många, men Maja står mig närmast.
Har du haft en bra sommar? Absolut :)
vilka bloggar följer du? skriv alla. Vissa bloggar jag följer är privata. Men mina kompisars bloggar följer jag såklart.
har du bra självförtroende?? nej.
om du för en dag hade kunnat byta liv med någon vem hade det då varit? kändis eller någon kompis spelar ingen roll. Någon kändis, typ lady gaga eller någon sån jättekänd. Vet faktsikt inte vem, för jag har ingen favorit artist, men någon kändis.
M

8. Om du fick välja; skära ut ditt öga eller såga av dig benet ;) ? HAHA kommer du ihåg, ba för att du aldrig svarade på den. HAHA kul. Alltså jag veeeeet inte!!! åh. den är verkligen jättejobbig. men jag tror jag hade skärt ut mitt öga. Fast då hade jag ju bara kunnat titta på ditt söta ansikte med ett öga.
Berätta om när du har varit som mest lycklig i ditt liv! (när, varför o p.g.a vem/vad) Jag är som mest lycklig när jag är på konfan. Själva platsen, människorna, sakerna vi gör. Det gör mig lycklig. Därför att det är en plats jag känner mig trygg på. Det är fina människor som bryr sig och accepterar mig för den jag är. Jag får gråta lika mycket som jag får skrattta. Det är fint! Men också att alla är så tajta med varandra.
Vem ogillar/hatar du mest av alla ? muhuhuuh mst va ngn som finns på riktigt o ingen kändis eller nåt sånt fusk. Jag kan inte skriva att jag hatar någon. För att det gör jag inte. Man kan ogilla människor, men hatar gör jag inte egentligen. Men jag ogillar människor som inte kan stå för de dom tycker och inte kan vara sig själv. Någon som är olik med varje människa den är med.
Vad är det bästa med erik ? Det bästa med erik är att han respekterar mig för den jag är. Och för att han alltid får mig att må SÅ bra. Och för att han alltid ställer upp för mig vad det än gäller. Han är fin.
PUSSSSSSS (L) PUSSSS! <3
det där trollet duvet :)

9. När ska vi träffas din söta lilla kisskorv!? saknar dig så sjukt mkt! Jag vill träffa dig hela tiden och saknar dig hela tiden. Kisskorv (L) jag tycker om dej. Jag kan när du kan.
HannaPanna

10. vet du om att jag älskar dig väldigt, väldigt mycket? Fin du är! Jag vet det. Och jag älskar dig också vännen!
johannis.
       johannis

ELIN


Idag tog jag o Elin tåget till malmö och begav oss sedan till Entré. Där shoppade elin massor. Goda maten här, som vi åt. Sen tog vi tåget hem till lund igen och träffade på lykke o charlie som vi pratade och kramades med en liten stund. Fint.


tycker om dig vännen. Din lille galning :D


vi köpte varsen önskepåse. Vilka fina saker vi fick i alltsåÅåå!!! hahahaa :)

Mini konfa träff.





kvällen igår var awesome! Det kom inte lika många som det var tänkt. MEn vi sex hade roligt trots allt :) Grillade mat o marchmallows, drack läsk, spelade gitarr och sjöng. Och så Philip såklart... Asså jag kommer aldrig kunna sluta skratta åt dig. Fråga mig inte vad han gör, men det var så HIMLA kul. Jag trodde jag skulle dö av skratt. HAHAHA

i love you <3


för två dagar sedan kom min finaste, underbaraste o mest älskade mormor på besök. Jag hade bakat kladdkaka-muffins till henne och sen åt vi god mat. Jag kan prata om så mycket med dig. Du är världens bästa.
jag älskar dig.


på kvällen kom joanna och åt med oss. Sen cyklade vi ner till stan o kvällsfikade på EH. Det var så himla mysigt. O det hade hänt så mycket hos oss båda , så orden tog aldrig slut. När vi hade fikat i några timmar cyklade vi hem till joannas mamma o jag fick en present. ( ögonskugga ) TACK JOANNA. O sedan cyklade vi hem till hennes pappa för att hämta joannas dagbok så att hon kunde uppdatera mig i detalj ;).
När klockan var två ungefär gick vi o la oss. Kvällen var mysig. Tack för allt joAnnis. Jag älskar dej!<3

frågestund


hej! :)
jag tänkte ha en liten frågestund, så ni som undrar någonting, det är bara att fråga vad som helst.
jag ska försöka att svara så ärligt som jag kan :) POSS

dalby stenbrott


Man blir alltid lika glad när man vaknar upp med en söt liten lapp. Från pappa. så söt.


var i dalby stenbrott med min fining idag. Vi badade o solade, o pratade, o åt jordgubbar. Det var awesome. Precis som vanligt då <3
det var så hiiiiimla fint där. jag dog lite.

liseberg


i förrgår var jag mammi & pappa på någon strand o klockan fyra var det after beach med ett skithärligt band som spelade massa sommarlåtar. Sjöng allt jag kunde o kände mig som en lycklig liten flicka som kunde sjunga med i alla låtar. Det var härligt. Det var riktigt härligt faktiskt.


Vi checkade in på världens mysigaste hotell och på kvällen gick vi på spa. SÅ OTROLIGT MYSIGT. Det var 37 grader i den poolen och nästan inget folk. Man kunde simma ut utanför också och bara chilla. Sen fanns det bubbelbadkar, massa krämer jag smörjde in mig med, badsalt, skrubbsalt, gratis frukt och dricka, massagestolar och choklad. Det var awesome. En så himla mysig kväll. jag dog.


idag fick jag träffa min efterlängtade majsa igen. Vi var på liseberg. SÅ BALLLLTt!!! Här sitter vi o väntar på att få åka upp i höjdskräcken. Dagen var verkligen underbar. Åkte balder, lisebergbanan, kålerado, flumride o gick på spökhotellet. Trodde jag skulle kissa på mig så rädd jag var, men det var så himla kul! Åh. Längtar tills nästa gång. Jag älskar dig vännen!!! <3


tack för VÄRLDENS ROLIGASTE DAG. HAHAHA

loppisssss


dagen efter satt jag o erik på loppis o sålde gamla saker från klockan sex på morgonen tills klockan ett på eftermiddagen. Vi gick upp vid fem på morgonen o de första timmarna satt vi med varsen mugg varm choklad som några döda zombier, men efter ett tag blev det bättre. Tyckte faktiskt det var jättemysigt att sitta där ändå. Och det var fett värt det. Tjänade faktiskt i slut ändan 1275 kronor :D


på kvällen åt jag erik elin o hennes kompis Lo , pizza. vi hade huset för oss själva. sen sjöng vi konfalåtar. Sen pratade jag o eirk massa på hans rum. Det var fint.


halloj





hejhejhej, hemskt mycket hej. känner att jag varit dålig på att uppdatera på sista tiden. Träffade iallfall elin för några dagar sedan och vi möttes av tre springande pojkar mot oss på nova som anföll oss av massa kramar. Det var kul o ses igen, var ju et tag sedan. Vi satt på EH o fikade sen gick vi till mc där joar spanade på en tjej. HAH.
på kvällen blev det jag o elin o en fin film. O när vi skulle äta höll jag på att dö av skratt (ELIN... hahaha)

RSS 2.0