bilden tagen med mobben



igår gottade jag och johanna oss till max.
cookies, cola, festis, godis, chips, werters, muffins, jordgubbar. Det var hur gott som helst.
Vi satt först i stadsparken och åt massa jordgubbar, sen satt vi på en gräsplätt och tittade på en full tant som sjöng och skrek till oss. När vi kom hem lyssnade vi på musik och pratade, sen gick vi den vanliga promenaden till coop och shoppade loss. Vi kollade på rosa the movie också och fick tårar i ögonen. Vid tio stack vi ut och gick ännu en promenad med andre. Sen la vi oss alla tre på marken vid 11 tiden och tittade upp på stjärnorna och lyssnade på musik. Det var så himla mysiiiigt!

När jag och johanna skulle gå in vid halv ett märkte vi att vi hade blivit utelåsta. Jag hade inte tagit med mig nycklar. HAHA! Vi ville stanna ute men vi båda hade bara en tunn kofta på oss, så jag ringde andré och frågade vad fan jag skulle göra. Han ba, men klättra upp på ditt tak och gå sen in genom fönstret. Jag ba med DE GÅÅÅÅR INTEEE!! Men till slut kämpade jag ihop all min adrenalin och kom upp på taket och sprang ner och öppnade för johanna. Så himla läskigt det var, hade jag inte lyckats hade jag antagligen legat på sjukhus nu. USCH.
vi åt jordgubbar sen nanna vi. AWESOME DAG <3

erik <3





dagen var myzzzz! Erik kom hem till mig, vi gjorde kycklingsallad. Satt på en filt ute i min trädgård och pratade. Skrattade. Sen åt vi jordgubbar och glass. Efter några timmar gick vi ut och gick, för att senare sätta oss på en bänk på en gräsplätt.
När klockan var sex gick vi båda hem och åt, sen träffades vi vid kvart i nio igen och nu är jag hemma.
otroligt mysig dag. puss. finis.

en rolig konversation...

ida: min lilla acrobat.
erik: jasså, vad har jag gjort för acrobatiker då?
ida: du vet, sån när man springer upp på en vägg och gör en bakotvålt.
erik: vaa, seriöst?
ida: jaaa!! du har gjort det
erik: VA, hur gör man det???
ida: hahaha
eirk: var gjorde jag det?
ida: på konfalägret.
erik: var det bara jag eller?
ida: jag minns inte, minns bara att du gjorde det.
erik: oj...

ida: ASSÅ GICK DU SJÄLV PÅ DET DÄR???? HAHAHAHA
erik: oj.... HAHAHAHAHA

så himla ball!!
POSS PÅ DEJ

some pics












jag tycker om att min mapp med sommarbilder, bara från i sommar redan är fylld med 2435 bilder.
DET GILLAS!

idag har jag varit med erik. Det har varit hur mysigt som helst. Ska träffa han igen efter jag ätit. Så
uppdatering om dagen + bilder kommer senare.
håll ut!

CIAO

alin. ditt pucko










dagen tillbringades med aylin i malmö. Det var supermysigt. Så mysigt att jag dog lite smått.
vi åt CHINA BOXXXX. Shoppade. Drack cola. (ja, drack cola) fotade. Pratade. HAde det bäst.
Vi sa hej till johanna och becki. finisar.
när jag kom hem åt jag mat och jordgubbar sen vid halv tio gick jag hem till aylin. igen.
jag hjälpte henne att packa. HAHA så himla kul. sen drack vi ännu mer cola och popcorn.
nu är jag hemma igen.
tack för idag aylin. DET VAR UNDERBART <3 har saknat dig.

imon ska jag träffa älski pälski. så mysigt.
jag längtar.

LOVE


sötis



om någon timme ska jag till malmö med aylin. hoppas vi ska fika. Det är ju mysigt.
och ta nya bilder!!!!! denna bilden tog vi förra gången vi var i malmö.
ska iallfalll bli kul och mysigt och sånt där. <3
egentligen borde jag gå och käka frukost nu, men jag kan inte slita mig från musiken. hihi
poss

one wish


åh. fin.

jag gillar bilden för att den är suddig.


jag tycker om dej <3
du är så söt, så otroligt fin.
hade en jättemysig dag idag. Jag och olivia var ute och babblade, satt på max i flera timmar och babblade ännu mer. Sen grät vi, och sen kollade vi på film. UNDERBART.
Vi ses snart igen. puss gumman, jag älskar dig.

just like you


Hade så himla mysigt med johanna när hon var i lund. Vi var på stan, skrattade, sjöng, bakade kladdkaka, grillade marschmellows, träffade hanna och andre. SÅ MYSIGT. sen blev vi attackerade av en ollonborre som tydligen johannas mamma också blev... HAHAHA ÄLSKAR DEJ!

Kom precis hem från stan. kollade kvällsbio med hanna lavi. SÅ HIMLA BRA. something borrowed typ nått sånt hette den. Både sorglig, rolig och romantisk. Både skratt och tårar. Rekomenderar den verkligen!!! Efteråt blev vi hyper av olika anledningar. Jag kände att jag kunde springa hundra mil utan tvekan, och hanna var lite kul hahaha. LOVE YOU


KOM HEEEEEM!!! jag saknar dej maja. Jag vill krama dig. vara i din famn. Jag vill prata. berätta allt nytt som har hänt. Jag vill skratta, jag vill gråta. jag vill bara vara med dig. jag saknar dig så mycket. Enormt mycket. Du betyder galet mycket för mig.
Jag älskar dig. Bästavän <3

så himla kul.


NÄR VI TOG BUSSEN ÅT HEEEEELT FEL HÅLL.
jag måste berätta om kvällen när vi skulle till elin. Jag och tomas skulle ta bussen till östra lineros endhållsplats. Så ja, vi hoppade på bussen och då visade det sig att tomas hade inget busskort, så han skulle låna mitt men då sa sura chaffören att det var ett personligt kort och att det inte gick. Han skulle smsa en biljett istället men precis när han ska smsa dör hans mobil. HAHA så jävla kul. O busschaffören sa att han fick betala 800 kronor om han inte betalade. Så han fick låna min mobil och smsa istället, men då hörde han inte vad busschaffören sa för nummer, så han fick fråga typ 5 gånger och vi dog i skratt för varken tomas eller jag hörde vad han sa. HAHA men sen så tog vi två bussen och när vi väl kom fram till endhållplatsen märkte vi ju att vi hade åkt på heeeeelt fel håll. Vi hade kommit till st: lars. Alltså, så långt ifrån man kunde komma från linero. HAHAHA. Det var så jävla roligt, trodde jag skulle dö så mycket jag skrattade. Då fick tomas för sig att vi skulle gå till botulfs istället, han sa att han hittade, så vi började gå men då visste han ju inte alls var vi var påväg. Vi gick tillbaka igen och fick vänta i typ en kvart på bussen. Vi (TOMAS) vågade inte gå på samma buss igen. hahahahaha. Men sen typ två timmar senare kom vi till linero och det blev en awesome kvälLL!!!


vi dog lite åt denna också.


bakade pizzaaaaaaa


kollade film o åt popcorn. MYS
tack för kvällen: elin, joar, benjamin, tomas och erik :)

<3


ska jag vara som alla andra och skriva datum, år, tid och allt? haha. För mig räcker det med den
24 juni 2011 (midsommarafton)
puss<3

med johanna finis



hej. Johanna är hos mig. Vi har massa mysigt. Nu ska vi ut och träffa hanna lavi och grilla marchmellows med henne. Och prata ......... :)
Dagen har varit awesome, även om jag blev slagen av en full tant på stan. HAHA
puss

hos lavi

tjollahoppis.
nu är jag hemma från grekland, och det har varit awesome. Tänker visa er bilder senare.
Igårkväll träffade jag andre och stack senare till hanna för jag skulle sova hos henne. Vi pratade massor sen gick vi ut och fick en impulskick så vi gick till mc på fäladen. Vi kom dit vid tio på kvällen och var hemma igen vid kvart i tolv, och vid två nannade vi. Så himlaaaa mysigt!!!!
ska till elin ikväll med fina konfamänniskor. Hanna ska jobba snart och jag ska till öb.
vi hörs.. poss

<3



hur mysig dag som helst. Träffade först linnea, satt i stadsparken och snackade en massa i flera timmar, åt glass. Sen kom maja och hon var med oss. Efter ytterliggare några timmar stack linnea och jag o maja träffade konfafolket på stan. Vi åt på wraphouse. Hur kul som helst. precis som vanligt då. Det blev massor av kramar. ÄLSKA.
sen stack jag maja och joaquim till tågstationen för att ta tåget hem, då kom maria för att säga hejdå till mig. Ännu massa kramar och lite prat. underbart.
sen blev det ett fint hejdå med maja. haha. du är bäst och jag kommer sakna sönder dig. LOVETOYOU<3

(JAG ÅKER TILL GREKLAND IMORRON. ÄR BORTA EN VECKA) :D:D:D:D:D:D

tja





har haft underbara dagar med dessa fina flickorna.
Igår var jag med olivia. vi var i stadsparken, satt i gräset och pratade. Vi grät, vi skrattade.
Vi åt på grafiti. Sen satte vi oss på stortoget och pratade ännu mer o timmarna rusade förbi.
På kvällen träffades vi igen. Då tittade vi på film och grät ännu mer. O kramades. det var fint.

Idag träffade jag olivia o maja. Vi tittade film, åt popcorn och chips och grät. Ja, vi gråter hela tiden. haha. Sen gick vi ut, skrattade massor och tog bilder. Efter de drog vi till shahin och snackade. Mysssss!!!!!

jag åker snart.
skönt att komma bort ett tag.
men jag kommer sakna dig.
precis som alltid.

KÄRLEK.









Idag var det skolavslutning. HERREGUD NU ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
jag kan inte förstå det, och jag har inte förstått det än heller. Dagen har varit sorglig men fin.
9orna skrek och hoppade till det är över nu. De grät och de skrattade. Jag grät i majas famn, tårarna sprutade. Det var hemskt att se det. att veta att jag inte kommer gå kvar med dom. Sen sprang jag fram och kramade massa fina människor, grät ännu mera. Tillsammans med dom.

Efter skolan pratade jag med sigrid i telefon i en halvtimme. Vi är så lika att det inte är sant, tycker typ lika när det gäller vad som helst. Skönt. Sen åt jag i stan med mammi o pappa.
när jag kom hem var jag med maja och olivia. Vi satt på en gräsplätt och pratade i massa timmar. Det var hur mysigt som helst. Jag känner mig trygg med er. Ni är så underbara attt det inte är klokt.
gud. vad. jag. älskar. er.  <3

i can't understand.



var på max idag med dessa två söttjejerna. Satt där från klockan två till klockan sex tror jag. Länge, men det var så himla himla mysigt och fint. Pratade och kramades massor. Det måste vi verkligen göra om. Jag tycker om er massor & jag älskar er massor. Tack för dagen.

När jag kom hem skjutsade mammi mig till kulturskolan och kristina min fina sånglärare fick en present av mig som tack för denna terminen.

Påvägen hem, när vi åkte förbi busshållplatsen vid mig såg jag att maria satt där, så när jag kom hem sprang jag till busshållplatsen och fick långa mysiga kramar. Jag o Mia satt och pratade jättelänge om allt mellan himmel och jord TIlls hennes vänner kom och dom gick på student. Du var saknad. Du är saknad. Puss på dej. <3

some pics







tjollahopp!
det var ett tag sedan.
Det som hänt sedan sist jag uppdaterade är att vi hade unggrupp återträff. Så himla mysig dag var det. O jättekul att få träffa allihop igen, det kunde inte blivit bättre. Proppade i oss massa kakor och läsk. AWESOME!
på kvällen gick jag och maja hem till hennes farmor och var där i någon timme. Vi fick spagetti och köttfärsås. Jättegott. Efter det träffade jag o maja, tomas, joaquim, joar och benjamin. Vi chillade i stan, sen körde vi klockan ( trixade ) JAG VANN, (till och med över TOMAS) haha. bäst.

Och igårkväll var jag dani och olivia servitriser på majas brossas student. Det var superkul! vi fick 400 kronor och massor med mat. Tack för dagen :)

joanna idag :D


ni kanske förväntade er värsta fina bilden på oss?? men nej, det är såhär vi är. Jag och joanna tillsammans. Både galna, men också seriösa. Här är då en bild på en av våra galna stunder. Fråga mig INTE vad vi gör. hahaha.
nu ska vi till lomma, ha det myyyssss hoppas jag på! Ses när vi ses.
poss

dagen idag.





träffade fint konfafolk idag. (elin,sanna,maja,philip,joaquim,fred,samuel) + shahin.
Vi grillade på mossen, precis som vanligt. Sedan stack jag elin philip o joaquim ut till kossorna. HAHAHA dog åt denna bilden, (philips ställning). Helt sjukt som jag skrattade. Han var ju helt inne i dehära med att mata kossorna, o allt det där. Han sa till o med att de var hans familj eller vad det nu var. HAHA. dör.
awesome dag iallfall.

Imorron ska jag o joAnna cykla till lomma o badaaa. Sen ska hon sova här. Myzzzz!!!!
älskar dessa dagarna. Med värmen o allt. Helt underbart!
pusss!!

.



ronja ville att jag skulle träffa hennes pojkvän idag, o bara för att jag inte skulle känna mig ensam när dom skulle sitta o pussas drog jag med mig maja.
Vi satt o fikade i några timmar och pratade massor. Det var faktiskt jättemysigt.


Efter några timmar drog maja med mig till deras joj avslutning. Där träffade man fler människor, jätteroligt verkligen. Och så grillade vi korv.
jättesöt och fin bild o allt det där förresten.


nu ikväll har jag varit med dessa söta flickorna. Danis födelsedag idag. Grattis vännen. Hoppas du fick ett fint avslut på din dag med oss. YOU KNOW WHAT I MEAN ;) hahahaa.

sommar


dagen var fin.
jag var i malmö med fina johanna. Vi fikade o hade mysigt. O för första gången i år, gick jag i shorts. Det var jobbigt, men jag var ju inte ensam.
Sen åkte jag hem, hade grillkväll med grannarna. Fotade massa bilder på andre o toja när dom badade. Mys.
Vid kvart i nio stack jag ut i solnedgången med maja och fotade fina foton. Hade också en fin pratstund.
fint. Jag älskar sommarkänslan.

tears in heaven


Linnea, min lilla sångfågel.





så himla fin tjej att det inte är sant. Jag dör. Vad fin och söt du är.
En riktigt underbar dag med massa skratt och snack.
Efter skolan stack jag o maja till vårt ställe, åt popcorn, kladdkaksmuffins, bulle o drack läsk. De blev massor av bilder o massa prat vilket var underbart.
Vid kvart över fem tog jag tåget in till stan, träffade linnea och vi övade inför vår sommarkonsert, sen fick vi paus i 45 minuter, då satte vi oss i stan på en gräsplätt och babbla en massa. Riktigt mysigt. Sen kom maja och tittade på oss när vi sjöng tears in heaven. Vi sjöng varsen solobit i låten. Det gick bra. efter konserten var slut gjorde jag och maja kombinationer till traditioner, så vi stack o käka thaimat, o pratade en massa med juliet. Vi fick också värsta flummattackerna där inne, ja, det ska vi inte prata om. O när vi var klara ville vi ju hälsa på fönstermannen men han var inte där, så vi fick gå igen. Påvägen hem träffade vi på matilda o snackade massa med henne, sen var jag o maja ute längelänge. Jättemysig dag. tack för dagen.

RSS 2.0